Kuzey Boru A.Ş KBORU Tavan Bozdu Mu?

Kuzey Boru A.Ş KBORU Tavan Bozdu Mu?

Bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yöntemiyle talep toplayan Kuzey Boru A.Ş talep toplama işlemi sona ermesinin ardından 14 Aralık Perşembe günü Borsa İstanbul’da işleme başladı. Yeni hafta başlangıcı ile birlikte endekste yaşanan dalgalanma ile birlikte yatırımcılar Kuzey Boru Tavan Bozdu Mu? KBORU Hisse Tavan Bozdu Mu? Kuzey Boru Ne Zaman Tavan Olur? sorusuna cevap aramaya başladılar.

Kuzey Boru Tavan Bozdu Mu?

18 Aralık hafta başlangıcı ile birlikte Borsa İstanbul’da kurumsal yatırımcı firmaların satış ağırlıklı pozisyon alması ile birlikte geçtiğimiz hafta Halka Arzı yapılan Sur Gayrimenkul Yatırım‘ın ilk günden tavan bozarak yatırımcısını şaşırtmasının ardından. Kuzey Boru yatırımcıları korkuya kapılarak Kurumsal yatırımcı sayısı az olmasına rağmen 3. İşlem gününde hissenin Tavan Bozmasına neden oldu.

Kuzey Boru Tekrar Tavan Olur Mu?

Yaşanan panik satışları nedeni ile Borsa İstanbul Devre Kesici sistemi devreye girmiş ve hissede alım satım durdurulmuş durumdadır. Yazımızı yayınladığımız da ki fiyatı ise 40,60 TL , -7,31% lik Bir düşük ve 3,20 TL Lik bir geri çekilme mevcut. Kuzey Boru Tekrar Tavan Olur Mu? sorusuna cevap vermek henüz çok erken olsada, halka arz bireysele eşit oranda dağıtım yaptığı için mevcut durumda kurumsalların lot toplaması ile birlikte bir miktar yükselme yaşanabilir.