Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) Katılım Endeksine Uygun Mu?

Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) Katılım Endeksine Uygun Mu?

Sur Tatil Evleri GYO. (SURGY), Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayıyla halka arz için adımlarını attı. Şirketin hisse fiyatı ve halka açıklık oranı belirlendi. Ancak, Sur Tatil Evleri GYO halka arzı katılım endeksine uygunmu? Dinen bu halka arz caiz mi? gibi sorular kullanıcıların merak konusu oldu.

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Logo
Sur Tatil Evleri GYO A.Ş.

Sur Tatil Evleri GYO’nun Halka Arz Büyüklüğü

Taslak İzahname bilgilerine göre Sur Tatil Evleri GYO‘nun halka arzının beklenen büyüklüğü 2,2 milyar TL olarak planlanıyor. Bu halka arz sürecinde Konsorsiyum da Ziraat Yatırım ve İntegral Yatırım eş lider olarak görev alacak.

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., SPK tarafından onaylanan halka arzı ile dikkat çekiyor. Şirketin halka arzı için merak edilen talep toplama tarihleri, hisse fiyatı ve kodu gibi detaylar, yatırımcılar tarafından yoğun ilgiyle araştırılıyor. Şirketin 2,2 milyar TL'lik halka arzı, Ziraat Yatırım Menkul

İlgili İçerik

Sur Tatil Evleri GYO Hisse Fiyatı ve Hisse Kodu Ne Olacak?

Yarıcımılar Sur Tatil Evleri GYO Hisse Fiyatı Nedir? sorusuna cevap arıyor, Şirketin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre Sur Tatil Evleri Hisse Fiyatı 49,18 TL olarak belirlenmiş durumda. Aynı zamanda kullanıcılar Sur Tatil Evleri GYO Hisse Kodu Nedir? aramalarına cevap aramaktalar, Şirketin resmi açıklamasına göre Hisse Kodu “SURGY” olarak belirlendi.

Sur Tatil Evleri Katılım Endeksine Uygun Mu?

Sur Tatil Evleri GYO’nun katılım endeksine uygun mu? sorusu henüz netleşmemiş olsa da, şirket kendi sitesinde Sur Tatil Evleri GYO Katılım Endeksine Uygundur ibaresi yer almakta. Ancak kesin sonuç için SPK onaylı izahnameyi beklemek gerekmektedir.

Sur Tatil Evleri Nasıl Alınır?

Şirketin onaylı izahnamesi geldiğinde belirlenen aracı kurumlar üzerinden belirlenen tarihler arasında borsada işlem göremeye başlayacak. T1 ve T2 bakiyeler kullanılamazken yatırım hesapları kullanılabilecek.