Kuzey Boru Halka Arz Kuveyt Türk’te Var Mı?

Kuzey Boru Halka Arz Kuveyt Türk’te Var Mı?

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arz talep toplama tarihleri 7-8 Aralık olarak belirlendi. Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, Kuveyt Türk üzerinden katılım yapabileceklerini düşünürken, Kuveyt Türk’te halka arzın görünmediğini fark ettiler.

Bu durum, yatırımcılar arasında merak ve endişe yarattı. Peki Kuveyt Türk’te Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arz neden yok?

Kuzey Boru Halka Arz Kuveyt Türk Bankasında Çıkmıyor

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzı, 7-8 Aralık tarihleri arasında tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile talep toplama gerçekleştirecek.

Borsada satış yöntemi ile halka arz olan şirketler için halka arz sekmesinden talep oluşturulamıyor. Bu tip halka arzlar için normal hisse senedi alır gibi hisse senedi alım satım bölümünden halka arz kodu girilerek talep oluşturulabiliyor.

Kuzey Boru A.Ş. Manşet
Kuzey Boru A.Ş. Manşet
Kuzey Boru A.Ş. Halka Arz Hangi Bankalarda Var?

Türkiye'nin önde gelen plastik boru üreticilerinden biri olan Kuzey Boru A.Ş., 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde talep toplama sürecine geçiyor. Peki Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arz hangi bankalarda var? Kuzey Boru halka arzı hangi bankalardan alınır? Kuzey Boru halka arzı hangi bankalarda sunuluyor ve bu süreçte katılım nasıl sağlanıyor? sorularına cevaplar yazımızda.

İlgili İçerik

Kuzey Boru Halka Arzı Midas Ta Var Mı?

Borsa da satış yöntemiyle halka arz edildiği için yatırımcılar Midas üzerinden halka arza katılabilecekşler. Kuzey Boru A.Ş. halka arzında hisse kodu KBORU olacak. Yatırımcılar KBORU.HE ya da KBORU.H kodlu hisseyi seçerek, normal hisse alır gibi 7-8 Aralık tarihlerinde saat 10.30-13.00 arasında talep girişi yapabilecekler.

Kuzey Boru Özet Bilgiler

İşlem KoduKBORU
Talep Toplama Tarihleri7-8 Aralık 2023 10:30-13:00
Halka Arz Fiyatı36,20 TL
Dağıtım ŞekliEşit Dağıtım
Toplam Dağıtılacak Lot24,000,000 Adet Lot
Katılım EndeksiKatılım Endeksine Uygun
PazarYıldız Pazar
İşleme Başlama TarihiOnay Aşamasında
Aracı KurumTacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Kuzey Boru A.Ş.– Halka Arz Tablosu