Avrupakent Gayrimenkul Halka Arz Sonuçları Açıklandı Mı?

Avrupakent Gayrimenkul Halka Arz Sonuçları Açıklandı Mı?

Geçtiğimiz Hafta talep toplama işlemleri gerçekleşen Avrupakent Gayrimenkul AVPGY ‘ün 15 Aralık Cuma günü talep toplama işlemi sona ermesiyle birlikte yatırımcılar sıklıkla Avrupakent GYO Halka Arz Kaç Lot Verdi? Avrupakent Gayrimenkul AVPGY Kaç Lot Düştü? gibi soruların cevabını aramaktalar. İşte Tüm Bu Soruların Cevabı Yazımızda.

Avrupakent Gayrimenkul Halka Arz Kaç Lot Verdi?

Konsorsiyum lideri Ak Yatırım ‘da bulunan yatırımcı hesaplarına pay edilen resmi olmayan sonuçlara göre kişi başı 26 lot (1432 TL) pay edildi. Resmi olan sonuçlar açıklandığında yazımızı tekrar günceliyor olacağız.

Avrupakent Gayrimenkul AVPGY Katılım Endeksine Uygun Mu?

SPK tarafından başvurusu onaylanan Avrupakent Gayrimenkul AVPGY , 13 - 14 - 14 Aralık tarihlerinde Borsa İstanbul'da Bireysele Eşit Olarak Halka Arz edilecek . Yatırımcılar tarafından merakla beklenen halka arz Türkiye'nin en büyük 2. halka arzı olması ile oldukça popüler durumda bulunuyor. Dini açıdan hassasiyet taşıyan yatırımcılar ise Avrupakent Gayrimenkul Katılım Endeksine Uygunmu? Avrupakent Gayrimenkul Halka Arz Caiz Mi? gibi soruların cevaplarını arıyor. İşte tüm bu sorarıların

İlgili İçerik

Avrupakent Gayrimenkul Borsada Ne Zaman İşleme Başlar?

Henüz borsada işleme başlama tarihi belli olmayan şirketin ilerleyen günlerde yapacağı açıklama ile borsa da işleme başlama günü netlik kazanmış olacak.

Avrupakent Gayrimenkul Halka Arzına Kaç Kişi Katıldı?

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (AVPGY), halka arzında etkileyici bir talep aldı! Toplamda 3.653.597 bireysel yatırımcı, bu heyecan verici fırsata katıldı. Şirketin halka arzında, her bir yatırımcıya tahmini olarak 25-26 lot hisse dağıtılması bekleniyor.