Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ne Zaman Halka Arz Olacak? 

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ne Zaman Halka Arz Olacak? 

Geçtiğimiz aylarda SPK ya da başvuruda bulunan Avrupakent Gayrimenkul Yatırım dün yayınlanan 2023-77 Nolu bülten ile onay aldı. Yatırıcımlar şirkete yatırım yapabilmek için heyecan ile talep toplama tarihlerini bekliyor. Yatırımcıların en çok merak ettikleri konu ise Avrupakent Gayrimenkul Yatırım için talep toplama tarihleri belli oldumu? Avrupakent Gayrimenkul Yatırım ne iş yapar? Avrupakent GYO ne işle uğraşır?

Avrupakent Gayrimenkul Halka Arz Ne Zaman?

Son yayınlanan SPK bülteni ile onay alan Avrupakent GYO talep toplama tarihleri onaylı izahnameye göre 13-14-15 Aralık Tarihleri Arasında Talep Toplayacak.

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından yönetilen Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., halka arz etmeyi planlamaktadır. Şirket, yatırımcılara toplamda 100.000.000 lot sunmayı hedeflemektedir. Halka arzın şirketin toplam değerinin %25'ini temsil etmesi beklenmektedir ve bu işlem bu yıl içerisinde tamamlanması amaçlanmaktadır. Şirket,

İlgili İçerik

Avrupakent Gayrimenkul Katılım Endeksine Uygunmu?

Türkiyenin en büyük 2. Halka arzı olacak Avrupakent Gayrimenkul’un talep toplama tarihleri belli olmasından sonra yatırımcılar Avrupakent Gayrimenkul Katılım Endeksine Uygunmu? sorusuna cevap aramaya başladı. Onaylı izahnamenin gelmesi ile birlikte Katılım Endeksine Uygun olduğu belirlenmiş oldu.

Avrupakent Gayrimenkul Hisse Kodu Ne?

Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görecek Halka Arzın işlem kodu belli oldu. Şirket Borsada AVPGY koduyla işlem görecek.

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ne İş Yapar?

Avrupakent GYO, Türkiye’nin en kıymetli gayrimenkul portföylerinden birine sahip. Alışveriş merkezleri, rezidanslar ve diğer gayrimenkulleriyle dikkat çekiyor. %100 doluluk oranıyla faaliyet gösteren şirket, 46 yılı aşkın süredir bu sektörlerde lider konumda. Finansal açıdan güçlü bir duruş sergileyen Avrupakent GYO, mali tablolarındaki kârın %50’sini temettü olarak dağıtmayı taahhüt ediyor.

Avrupakent GYO, çağdaş yaşam standartlarını yüksek kalitede sunan konut projeleriyle öne çıkıyor. Modern tasarımlar, geniş yeşil alanlar ve şehir manzaralarıyla dikkat çeken bu projeler, geleceğin teknolojileriyle donatılmış. Aynı zamanda sakinlerine alışveriş merkezleri, golf sahaları gibi farklı yaşam seçenekleri sunuyor. Şehrin merkezinde bulunan bu projeler, geleceğin konut ihtiyaçlarına cevap veriyor ve özel bir yaşam deneyimi vaat ediyor

Avrupakent Gayrimenkul Sahibi Kim?

Yatırımcılar halka arzına katılacakları Avrupakent GYO ‘nun sahibi ile ilgili bilgi toplamak için aramalar yapmaktalar. Şirketin ortaklık yapısını sizler için derledik.

Avrupakent GYO
Avrupakent GYO
Ortak AdıNominal Değer (TL)Yüzde Payı
Süleyman Çetinsaya123.070.369%36.65
Artaş İnşaat209.897.837%62.48
Gökhan Çetinsaya956.300%0.28
Nurcan Çetinsaya956.300%0.28
Serhan Çetinsaya119.194-%0.04
Avrupakent GYO Ortaklık Yapısı