Şeker Yatırım (SKYMD) Halka Arzına Hangi Bankalar Aracılık Ediyor?

Şeker Yatırım (SKYMD) Halka Arzına Hangi Bankalar Aracılık Ediyor?

Şeker Yatırım (SKYMD) nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı ve her bir hissesi 7 TL’den satışa sunulacak. Şeker Yatırım’ın halka arzına katılım için hangi bankaların aracılık ettiği ve halka arz sürecinin nasıl işlediği merak konusu. İşte kısa detaylar..

Şeker Yatırım (SKYMD)
Şeker Yatırım (SKYMD)

Şeker Yatırım (SKYMD) Halka Arz Hangi Bankalarda Var ?

Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Şeker Yatırım (SKYMD) Halka Arzına Ziraat Bankası, İş Bankası, TEB, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Kuveyt Türk, Yapı Kredi, Denizbank, Akbank, Vakıfbank ve Halkbank gibi birçok kamu bankası, özel banka ve aracı kurum üzerinden Şeker Yatırım (SKYMD) halka arzına katılmak mümkün.

Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (SKYMD)

Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (SKYMD) Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin halka arzı, son SPK onayıyla gündemde! Halka arz tarihi, hangi finans kurumlarıyla yapılacağı, ne zaman başlayacağı ve Kaç Lot Verir , Katılım Endeksine Uygun mu ?gibi detaylar yatırımcılar için kritik. Bu süreci heyecanla bekleyenler, hangi aşamalarda neler olacağını merak ediyorlar . İşte

İlgili İçerik

Halka arz, ‘Borsada Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış’ yöntemiyle gerçekleşecek. Bu nedenle Borsa İstanbul’da işlem yapma yetkisine sahip tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden talep girişi yapılabilecek.

Toplamda 52.500.000 TL nominal değerli hisse, borsada satış yöntemi ile eşit olarak 7 TL ‘den halka arz edilecek.

Şeker Yatırım Halka Arzı Nasıl Alınır?

Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, normal hisse senedi alım işlemlerinde olduğu gibi emir verebilirler. Halka arz, borsada satış yöntemiyle gerçekleşeceği için özel bir ‘halka arz’ sekmesi bulunmamaktadır.

Yatırımcılar, hisse senedi alım bölümüne girdikten sonra “SKYMD.HE” ya da “SKYMD.H” kodunu aratarak alış emri verebilirler ve bu şekilde halka arza katılabilirler.

Halka arz için talep girişi sadece 10:30 ile 13:00 saatleri arasında yapılabilir. Bu süre zarfında talep girişi gerçekleştirilebilir, dışında emir verilemez.

Şeker Yatırım Halka Arzı Vakıfbank Üzerinden Nasıl Alınır ?

Şeker Yatırım’ın halka arzına Vakıfbank üzerinden katılmak oldukça basittir. Halka arza katılım sağlamak isteyen yatırımcılar, Vakıfbank’ın internet bankacılığı veya mobil uygulamasını kullanarak hisse senedi alım ekranına giriş yapabilirler. Ardından ‘Hisse Senedir Al’ bölümünde ‘SKYMD’ kodunu aratarak veya hisse senedi alım ekranında bu kodu belirterek alım işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Alım işlemlerinin halka arzın geçerli olduğu saat dilimi içinde, yani 10:30 ile 13:00 arasında yapılabileceğini unutmamak önemlidir. Bu süre dışında alım emri verilemeyeceği ve halka arza katılım sağlanamayacağı hatırlatılmalıdır.

Vakıfbank üzerinden halka arz işlemlerine ilişkin detayları ve adımları içeren ayrıntılı bir videoyu inceleyebilirsiniz.

YouTube video