Sur Tatil Evleri Kaç Lot Verdi?

Sur Tatil Evleri Kaç Lot Verdi?

Geçtiğimiz haftalarda SPK tarafından onay alan Sur Tatil Evleri 49,18 TL fiyattan halka arz edildi Yatırımcılar, Sur Tatil Evleri Kaç Lot Verdi? sorusuna cevap arıyor.İşte tüm sorular ile Sur Tatil Evleri Kaç Lot Verir? Sur Tatil Evleri Ne Zaman İşleme Başlayacak? sorularının cevapları..

Sur Tatil Evleri Kaç Lot Verdi? Kişi Başı Kaç Lot Düştü?

Ziraat Yatırım liderliğinde 7 – 8 Aralık tarihlerinde Halka Arz işlemi gerçeleşen Sur Tatil Evleri (SURGY) nin halka arz lot dağıtım sonuçları açıklandı. Yatırıcımların en çok merak ettiği konulardan biri olan dağıtım adeti böylelikle cevap bulmuş oldu. Açıklana bilgiye göre yatırımcılara “10 Adet Lot Dağıltıldı”.

Sur Tatil Evleri Halka Arzına Kaç Kişi Katıldı?

7 – 8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen halka arza Kişi ve Kurumlardan oluşan toplamda 3.769.073 katılım gerçekleşmiş. Gerçekleşen Katılıma göre Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’nin halka arzında bireysel yatırımcılara maksimum 10 lot (491 TL) pay tahsis edildi.

Sur Tatil Evleri Ne Zaman İşleme Başlayacak?

Henüz resmi bir açıklama olmasada 13 – 14 – 15 Aralık Tarihleri arasında Borsa İstanbul da SURGY koduyla işleme başlaması bekleniyor.