Sur Tatil Evleri (SURGY) Halka Arzında Kaç Lot Düşer?

Sur Tatil Evleri (SURGY) Halka Arzında Kaç Lot Düşer?

Borsa İstanbul’da 1 Aralık akşamı yayınlanan bültende onay verilen 3 yeni halka arzın ilki olan Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SURGY) halka arz talep toplama tarihleri 7-8 Aralık olarak belirlendi.

Halka arzda bireysel yatırımcılara 36 milyon lot hisse ayrıldı. Toplam halka arz büyüklüğü ise 2.213.100.000 TL olarak belirlendi. Bu durumda, halka arza 3 milyon kişinin katılması halinde kişi başı 12-13 lot hisse dağıtımı yapılması bekleniyor.

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., SPK tarafından onaylanan halka arzı ile dikkat çekiyor. Şirketin halka arzı için merak edilen talep toplama tarihleri, hisse fiyatı ve kodu gibi detaylar, yatırımcılar tarafından yoğun ilgiyle araştırılıyor. Şirketin 2,2 milyar TL'lik halka arzı, Ziraat Yatırım Menkul

İlgili İçerik

Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisanslı aracı kurumlardan hesap açarak talepte bulunabilirler.

Sur Tatil Evleri Kaç Lot Verir?

Halka arzına katılım arttıkça, bireysel yatırımcılara düşen lot miktarı azalacaktır. Bu durumda, aşağıdaki tabloda farklı katılımcı sayılarına göre, bireysel yatırımcılara düşen pay miktarı gösterilmektedir.

Katılımcı SayısıDağıtılacak Pay Miktarı
2,1 milyon18 lot
2,5 milyon15 lot
2,9 milyon13 lot
3,3 milyon11 lot
3,7 milyon10 lot
4,1 milyon9 lot
4,5 milyon8 lot
4,9 milyon7 lot
Olası dağıtım miktarı.

SURGY Katılım Endeksine Uygun Mu?

Yatırımcılar Sur Tatil Evleri GYO’nun katılım endeksine uygun mu? soruna cevap arıyor. Onaylı izahnameye göre ve şirketin kendi sitesinde Sur Tatil Evleri GYO Katılım Endeksine Uygundur ibaresi yer almakta. Bu Durumda SURGY Katılım Endeksine Uygundur.