Avrupakent Gayrimenkul Ne Zaman İşlem Görecek? AVPGY İşlem Tarihi Belli Oldu Mu?

Avrupakent Gayrimenkul Ne Zaman İşlem Görecek? AVPGY İşlem Tarihi Belli Oldu Mu?

Geçtiğimiz hafta talep toplama işlemleri sona eren Avrupakent Gayrimenkul ‘ün dağıtım sonuçlarının açıklanmasının ardından yatırımcılar merakla beklemeye başladı. Yatırımcı başına 25 ila 26 lot arası dağıtı olan hakla arz da yatırımcıların merakla beklediği konu olan Avrupakent Gayrimenkul Borsada Ne Zaman İşlem Görecek? AVPGY İşlem tarihi belli oldu mu? sorularına işte cevaplar..

Avrupakent Gayrimenkul İşlem Tarihi

Şirketin kendi web sitesinde yer alan bilgilerde Borsada İşleme Başlama Tarihi 20 Aralık Çarşamba günü olarak gözükmekteydi. Fakat KAP’a yapılan bildirimde bu tarihin 21 Aralık Perşembe günü olarak belirlendiği görüldü. Halka arzlarda yaşanılan son olaylardan sonra yatırıcımlar merakla Avrupakent Gayrimenkul Tavan Olur Mu? sorusunun cevabını bekliyor.

Avrupakent Gayrimenkul Ne Zaman İşlem Görecek
Avrupakent Gayrimenkul Ne Zaman İşlem Görecek

AVPGY İşem Tarihi Belli Oldu!

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) nda yapılan bildirime göre AVPGY 21 Aralık Perşembe günü işleme başlayacak. 55,10 TL den halka arz da yatırımcılara ortalama 25-26 lot arası dağıtım gerçekleşmişti.

Avrupakent Gayrimenkul Halka Arz Sonuçları Açıklandı Mı?

Geçtiğimiz Hafta talep toplama işlemleri gerçekleşen Avrupakent Gayrimenkul AVPGY 'ün 15 Aralık Cuma günü talep toplama işlemi sona ermesiyle birlikte yatırımcılar sıklıkla Avrupakent GYO Halka Arz Kaç Lot Verdi? Avrupakent Gayrimenkul AVPGY Kaç Lot Düştü? gibi soruların cevabını aramaktalar. İşte Tüm Bu Soruların Cevabı Yazımızda. Avrupakent Gayrimenkul Halka Arz Kaç Lot Verdi?

İlgili İçerik