Kuzey Boru Halka Arz Sonuçları Açıklandı Mı? Kaç Lot Verdi?

Kuzey Boru Halka Arz Sonuçları Açıklandı Mı? Kaç Lot Verdi?

SPK dan onay alan Kuzey Boru 7 – 8 Aralık tarihlerinde talep toplama işlemi gerçekeşti. Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Halka Arza ortalama 3.7 Milyon kişinin katıldığı düşünülüyor. Henüz resmi bir açıklama olmaz iken Yatırımcılar ise Kuzey Boru Kaç Lot Verdi? Kuzey Boru Ne Zaman İşleme Başlıyor? sorularına cevap arıyor.. İşte Detaylar..

Kuzey Boru (KBORU)
Kuzey Boru (KBORU)

Kuzey Boru A.Ş Kaç Lot Verdi?

Kuzey Boru‘nun halka arzına ilişkin katılım rakamları ve detayları henüz açıklanmadı. Ancak, saat 18.30’dan itibaren bireysel yatırımcıların hesaplarına payları yansımaya başladı. Bu süreçte bireysel yatırımcılara, Kuzey Boru halka arzında maksimum 7 lot (253 TL değerinde) pay tahsis edildi.

Kuzey Boru A.Ş.

Kuzey Boru A.Ş. Kuzey Boru, Türkiye'nin önde gelen plastik boru şirketlerinden biri olarak pazarda yer alıyor ve şimdi halka arz sürecine girdi. Türkiye ve dünya çapında büyük projelere imza atan firma, Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yaptığı halka arz başvurusu için SPK'nın en son yayımladığı bültende, şirketin halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu.

İlgili İçerik

Kuzey Boru İşleme Başlama Tarihi Ne Zaman?

Talep toplama sürecini bugün tamamlayan Kuzey Boru (KBORU) halka arzının Borsa İstanbul‘da ne zaman işleme başlayacağı büyük merak konusu oldu. Henüz işleme başlama tarihi ile ilgili net bir bilgi olmasada, Bilgi yayınlandığı andan itibaren siz okurlarmız ile birlikte olacak..